Ben jij iemand die bang is voor het einde van de wereld? Heb jij een nucleaire bunker onder je huis die tot aan de nok toe is gevuld met ingeblikt voedsel? Het kan zijn dat je dan nog één ding mist: een auto om de post-apocalyptische wereld te ontdekken. Zoek dan niet verder, want dit is de perfecte auto voor die klus en jij kunt hem nu kopen.

Een V70 was toch al een tank?

Yep, qua uiterlijk sowieso al, maar deze aanpassingen maken het plaatje helemaal compleet. Aan de zijkanten zijn decoratieve looprollen gemonteerd en flinke bepantsering die je werkelijk tegen elk klappertjespistool beschermt. Door de camouflage zul je zo goed als onzichtbaar zijn. Maar als je dan toch ontdekt bent, kun je de mensen afschrikken met de geschutskoepel op het dak, waar een zwaaiende tankcommandant in verscholen zit.

Voordat je de post-apocalyptische wereld gaat redden, kun je dit vandaag ook al doen. De Volvo V70 met geschutskoepel is namelijk gemaakt voor het goede doel Bangers for Ben 2017. Dit is een roadtrip door Europa waar 40 bijzondere auto’s meerijden om geld op te halen. Deze auto was de winnaar van deze roadtrip en de opbrengsten van de verkoop van de Volvo V70-tank zullen dan ook volledig gedoneerd worden aan dit goede doel.

Voor hoeveel staat de Volvo V70-tank te koop?

Onderhuids is dit een Volvo V70 uit 2000 die net 5.000 kilometer foutloos heeft afgelegd tijdens de roadtrip. Op dit moment staat de veiling op Ebay op een kleine 3.000 euro, wat natuurlijk een schijntje is voor deze onbetaalbare Volvo-tank. De veiling duurt echter nog vijf dagen, dus reken er maar op dat de prijs nog flink op zal lopen. Een ding is zeker: degene die hem koopt is klaar voor het einde van de wereld.

Reacties

  • Cees Berkhout heeft op 4 november 2017 geschreven:

    Zeker nog nooit in een V70 gereden???????

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)