We brachten pas nummer 150 uit van TopGear Magazine. Een mooie reden om terug te blikken op de meest opzienbarende, snelle, coole, geestverruimende, gewone en bizarre auto’s die we meemaakten. En ook de vervelendste momenten

Een modderig en hobbelig terrein, de toen nieuwste F-150 SVT Raptor met 6,2-liter V8 en een volle tank benzine: dit zou een mooie dag worden. Er was ook een klein meertje in de buurt, en we bedachten dat het een goed idee was om met de grote pick-up op volle kracht door het ondiepe gedeelte te banjeren.

Voor de foto’s, snap je. En dat ging prima, tot de bestuurder (geen TopGear-redacteur dit keer) besloot iets verder het water in te gaan en de neus van de grote Ford plots steil omlaag dook. Blub, zei de motor. ^$#%*, stamelden wij.

Nadat alle onboard-systemen begonnen te piepen en kraken en we in het overstromende interieur op de middenconsole waren gaan zitten, hielp een trekker de mastodont op het droge. Het halve meer kwam uit de auto zetten en vanbinnen was ie echt weer brandschoon. De Ford F-150 Raptor zelf? Afgeschreven.

Reacties

  • bram heeft op 20 januari 2018 geschreven:

    DAT IS GEEN TREKKER MAAR EEN SHOVEL

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear