Wie lijdt aan trypofobie, de vermeende angst voor objecten met kleine gaten, kan beter teruggaan naar Instagram om daar video’s van grappige katjes te kijken. Anders ontwikkel je geheid uitlaatofobie – de angst voor een teveel aan uitlaten. Je kijkt naar het werk van Sense Brand, een Japanse tuner die zijn werk liet zien op de Autosalon van Tokio.

Sense Brand is een uitlaatboer die zijn hand niet omdraait voor een uitgang meer of minder. Op de tuningbeurs bracht de uitlatenbouwer de twee extreemste projecten tot nu toe mee, waarschijnlijk om te laten zien wat het bedrijf kan. Beide metalen kunstwerken hangen onder een Toyota Crown, een model dat we hier niet kennen.

Het fabricagewerk van het uitlaatsysteem is in ieder geval zeer indrukwekkend. Het leidingswerk wringt zich door krappe bochten in de achterbumper en de lasnaden lenen zich voor de hashtag #weldingporn. Of we het mooi vinden? Daar gaan we ons niet over uitlaten. Wil je een simpele uitlaatlijn van voor naar achteren met twee uitgangen, dan doen ze dat trouwens ook gewoon.

Uitlaat met afterburners

 

View this post on Instagram

 

A post shared by センスブランド (@sensebrand_) on

De Toyota Crown Athlete van hierboven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by センスブランド (@sensebrand_) on

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear