Als je naam Dr. Brandenburg is en je hebt het levensmotto: ‘let’s do it, full speed’, of eigenlijk als je überhaupt een levensmotto hebt, dan hoort daar een bijzondere auto bij. Of het liefst een bijzondere combinatie.

Herr Dokter komt elke dag in aanraking met leven en dood. Zijn baan is extreem stressvol. Een uitlaatklep helpt hem om niet door te draaien. En maar beter ook, alle ingrediënten voor een kwaadaardig genie zijn aanwezig. Hij koos niet wereldheerschappij, maar een Porsche 911 Rally (of Safari, wat jij wilt) als uitlaatklep. Hij reed diverse rally’s over heel de wereld met zijn verhoogde Porsche 911. Hij bouwde in de afgelopen jaren 20 tot 25 Porsches. En één MAN-truck in volledige Rothmans-stijl. Als coole auto’s hebben een wedstrijd was, zat deze man in de finale. De Porsche-MAN-combinatie schiet direct naar boven in ons lijstje.

De dokter – die zo de slechterik in de nieuwste James Bond kan spelen – is trouwens ook valkenier. Dat je het even weet. Check hieronder zijn bijzondere verhaal en zijn nog toffere collectie.

Dit is de coolste Porsche-combinatie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)