Bereid je voor om in zestien minuten (als je dat volhoudt) grofweg 25 procent van je hersencellen kwijt te raken. De stupiditeit in dit filmpje is zo erg, dat je er spontaan mee besmet wordt.

In Amerika woont een jongeman met de naam Tyler. Als baby is Tyler met zijn hoofdje heel hard op de grond gestuiterd. De tragische afname van hersencellen zorgt ervoor dat het Tyler een goed idee leek een zaag in zijn spatborden te zetten en gigantische, scheve wielen te monteren. Het ooit fenomenale weggedrag van de Mazda MX-5 is in één klap weggevaagd.

Kijk even naar dit ding. Met die idiote wielen kun je niet, nee, wil je niet harder rijden dan 50 km/u. Als je tenminste niet blijft hangen op een blaadje of een boomtakje. Je gaat nooit genoeg downforce genereren op dat slakkentempo; waarom monteer je dan een spoiler waardoor je de kofferklep niet meer goed kunt openen? Waarschijnlijk voor meer likes op Instagram en views op YouTube. Met een beetje tunen en stancen is niets mis. Maar dit slaat nergens op.

Bekijk de grootste idioot van vandaag

Reacties

  • StaansWillMakeHerDaans heeft op 21 september 2016 geschreven:

    Ik vind het briljant, zeker aangezien het gewoon 1 grote troll is…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)