De meest aantrekkelijke auto voor mannen en vrouwen

Lees hier welke auto's het meest aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht

Foto('s): jaguar land rover
Foto('s): FordFord
Foto('s): FordFord
Foto('s): FordFord
Foto('s): Ford
Ford
Ford
Ford

Is je vorige date naar de wc gegaan en nooit meer teruggekomen? Of ‘wilde ze wel afspreken maar ze heeft het nu gewoon even heel druk, sorry’? Dat ligt waarschijnlijk aan je auto. Het Amerikaanse RoadLoans heeft onderzoek gedaan naar wat mannen en vrouwen aantrekkelijk vinden. En daar kwam een aantal interessante conclusies uit.

Vrouwen vallen blijkbaar het snelst voor mannen die Ford rijden. Het liefst een pick-up in de kleur zwart en op de tweede plek een sportauto. Dat betekent dat het tussen 2006 en 2017 praktisch onmogelijk was voor Nederlandse mannen om een date te regelen. De Ford GT was er immers niet meer en pick-ups zijn hier lastig te krijgen. (Of tellen dames de Mustang als een volbloed sportauto?) En zelfs nu Ford weer met een sportauto komt, is de productie gelimiteerd tot 250 stuks per jaar.

Dus, wil je in de smaak vallen bij vrouwen? Koop dan als de wiedeweerga een Ford GT in de kleur Shadow Black en huur een schoonmaker in, want een belangrijk kenmerk is dat de auto schoon moet zijn. Met een Chevrolet of Porsche moet het trouwens ook wel lukken.

Ben je vrouw en wil je graag een man aan de haak slaan? Dan heb je het een stuk makkelijker. Koop dan een BMW en het liefst een i8. De kleur mag rood zijn. Met een Mercedes of Porsche val je ook wel in de smaak.

Bekijk het volledige Amerikaanse onderzoek hieronder. Vermoedelijk zijn de voorkeuren in Nederland iets anders. Dat weten we eigenlijk wel zeker.

De meest aantrekkelijke auto voor mannen en vrouwen

Foto('s): RoadLoans.com
Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken