Voor de ultieme Audifiel die elke zeven seconden aan vier ringen denkt, heeft Audi de volgende oplossing: een Audi pepermolen. Waarom? Omdat deze pepermolen het geluid maakt van een Audi R8.

Leuk! Wat kost de Audi pepermolen?

Vijf-en-negentig euro. Voor een pepermolen. De TopGear-tip van vandaag: koop een pepermolen voor drie euro en zoek een YouTube-filmpje op met het geluid van een Audi R8. We snappen de prijs wel, want de schrijver van het persbericht moet ook betaald worden. Lees maar even mee:

‘Het gebruiksgemak van de Audi Sport pepermolen komt vooral op het conto van pure hightech. De maalgraad van de molen is traploos instelbaar. Afhankelijk van het gerecht en individuele smaak kiezen topkoks zo eenvoudig voor fijn, grof en alle gradaties er tussenin. Zodra de molen in horizontale positie wordt bewogen, weerklinkt het indrukwekkende motorgeluid van de Audi R8. Ook zo krijgt elke keuken en ieder gerecht extra pit.’

Gelukkig is de verzending tot en met 31 december gratis. In de webshop zijn ook een messenblok, een kookwekker en een kurkentrekker van Audi Sport verkrijgbaar. Heb jij nog suggesties voor keukengerei met een Audi-logo? Een Audi afwasmachine? Pollepel? Vaatdoek? Kom maar door… Of moet Audi gewoon net als Volkswagen een kinderwagen maken?

Overigens is Audi niet de eerste autofabrikant die een uitstapje maakt naar de keuken. Peugeot maakt al decennia pepermolens. En de motoren van Suzuki zijn net zo krachtig als pepermolens.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear