TestaRossaSam verontschuldigt zich bij voorbaat voor zijn Instagram-account: ‘Excuus. Hier alleen auto’s, niet veel diversiteit’. Nou, Sam, we vergeven het je.

Voor de man die 11 miljoen achterlaat bij Rolls-Royce voor de duurste auto ter wereld bestaan twee scenario’s. Een: hij draagt al twintig jaar kleren van Abibas en Dolce & Banana, neemt altijd zijn eigen krentenbolletjes mee naar uitstapjes en hergebruikt het inpakpapier van zijn cadeaus om elke cent te sparen voor zijn aankoop. Of: zijn bankrekening stroomt over en de Rolls-Royce Sweptail bevindt zich in zeer goed gezelschap. Verrassing: het is de laatste optie.

De Hongkongnees is dol op unieke modellen. Hij bezit sowieso de tweede (en laatste) Ferrari F12 TRS ooit gebouwd. De eerste komt ook regelmatig naar voren op zijn Instagram, maar is wellicht niet van hem. De Ferrari FXXK houdt de TRS gezelschap, samen met een 458 Speciale en een LaFerrari Aperta. Een McLaren P1 en een F1 GTR Longtail brengen wat variatie in de garage van Sam. Zijn twee Porsches GT3 RS verbleken naast al het geweld. Zijn collectie begon in 1999 met de Ferrari F40 Competizione. En verder spreekt hij ook nog over ‘zijn racefabriek’. Logisch.

Update: zijn Instagram is (tijdelijk) offline. Geen foto’s voor jou.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie