Eind dertig is een ongemakkelijke periode in je leven. De ene kant van je sociale kring begint volle bak kinderen te werpen en de andere helft staat nog elk weekend in de kroeg. En je staat voor lastige keuzes als: neem ik een hypotheek? Begin ik al met mijn pensioen? Welke kleur moet m’n nieuwe Audi worden? Moet ik mijn Mercedes-AMG niet laten wrappen? Is drie supercars teveel? Tenminste, als je Nicky Romero heet. De Nederlandse muzikant staat al meer dan zes jaar in de hitlijsten en verdiende daar een leuk zakcentje mee. De bescheiden diskjockey pronkt niet dagelijks met zijn bezittingen op social media, dus wellicht dat het lijstje incompleet is. Dit zijn de auto’s van Nicky Romero die we konden ontdekken op zijn Instagram.

Audi RS 6 Performance

Eerder dit jaar ruilde Nicky Romero zijn Audi RS 6 in voor een Performance-exemplaar. Mooie daily driver, wel. Nieuw kost de auto minimaal 166.335 euro.

Audi R8 V10 Plus

Nicky Romero houdt wel van snelle Audi’s. Dat blijkt wel uit zijn keuze voor de V10 Plus. De rode coupé produceert 610 pk en gaat van 0 naar 100 km/u in 3,2 seconden. Nieuw kost ie minimaal 270.120 euro.

A post shared by nickyromero (@nickyromero) on

Ducati 1199 Panigale

In 2012 kocht Audi het merk Ducati op. Dat betekent dus dat Nicky Romero op dit moment alleen maar Audi’s bezit. Voor wat wij kunnen zien op zijn Instagram, natuurlijk. Alsof drie voertuigen niet genoeg is. Deze motorfiets kost rond de 76.200 euro (nieuw).

A post shared by nickyromero (@nickyromero) on

Ex: Mercedes-AMG GT S

In deze auto werd Nicky Romero in de kraag gevat bij Wegmisbruikers in 2016. Volgens de kentekengegevens is de auto op 13-06-2017 op naam gezet. Waarschijnlijk heeft hij deze auto niet meer.

A post shared by nickyromero (@nickyromero) on

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)