Dodge leeft blijkbaar onder de illusie dat we meer bewijs nodig hebben dat musclecars de beste namen krijgen. Waarom zouden we anders momenteel naar de Challenger SRT Hellcat Redeye Widebody Jailbreak kijken? Voor omgerekend 880 euro krijg je tien pk extra en het naampje Jailbreak. Het vermogen groeit naar 807 pk. Of ie naar Nederland komt? Haha. De Jailbreak-optie komt er ook voor de Charger.

Voor die 10 pk hoef je het eigenlijk niet te doen, maar er is een extra reden om te gaan voor de Dodge Challenger Hellcat Jailbreak. Het optiepakket Jailbreak bevrijdt ook een hoop extraatjes op de optielijst. Zo kun je als Jailbreak-klant Demonic Red-gordels aanvinken, plus Brass Monkey-wielen en Hammerhead Grey-vloermatten. Dat zijn slechts voorbeelden, in totaal zijn er twintig categorieën om opties uit te kiezen.

De klanten modificeren sowieso al

‘Ongeveer de helft van alle Dodge-klanten modificeert zijn voertuig,’ zegt Dodge-meneer Tim Kuniskis over de Dodge Challenger Hellcat Jailbreak, ‘We laten klanten vrij om door de stylingarchieven te struinen.’ Het totale aanbod bestaat uit opties die Dodge al door de jaren heen aanbood plus een paar gloednieuwe.

Kuniskis vult aan dat je jouw Dodge Challenger Hellcat Jailbreak zo gek kunt maken als je zelf wilt: ‘Dus als je ervan droomt een Challenger in de kleur Stinger Yellow te bezitten met Brass Monkey-wielen, Hammerhead Grey-stoelen, blauwe Brembo’s en rode badges – dan weet ik niet zeker of we dat zouden moeten doen – maar we zullen hem voor je bouwen.’

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie