Soms kun je dat laatste biertje beter afslaan, dat bewijst deze dronken bestuurder uit het zuiden van Frankrijk nogmaals feilloos. Hij werd opgepakt door de politie en achter in hun auto gezet. Zonder handboeien. Daar hebben ze bij de politie flink spijt van gehad. Zo leerde iedereen iets op de zaterdagavond.

De politie hield de bestuurder zaterdagavond aan in het stadje Tarbes in Zuid-Frankrijk. Het was de agenten meteen duidelijk dat de man te dronken was om te rijden. Hij werd dus maar snel uit zijn auto gehaald en achter in de politiewagen gestopt. Helaas vergaten de agenten hem handboeien om te doen. Misschien dachten ze dat het niet nodig was.

De dronken bestuurder kreeg geen handboeien om

De dronken bestuurder aarzelde geen moment en kroop achter het stuur van de politiewagen. Hij kon het niet laten om ook nog even de zwaailichten aan te zetten en beledigende woorden – die wij niet gaan herhalen – naar de agenten te schreeuwen door de megafoon.

De dronken bestuurder raakte tijdens zijn joyride nog een andere auto, die nietsvermoedend voorbij reed. Uiteindelijk werd de man toch opgepakt en kan hij zich binnenkort gaan verantwoorden bij de rechter. We zijn best benieuwd naar zijn uitleg voor dit ‘incident’.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear