Fan van TopGear Magazine en tevens op zoek naar een cool klokje? Wat dacht je van een exemplaar dat door het Nederlandse F16-demoteam wordt gedragen, hoog in de lucht bij snelheden van meer dan 1.100 km/u?

Als je nu een 2,5-jaarabonnement (30 nummers) op TopGear Magazine neemt voor 149* euro, krijg je van ons geheel gratis een Dutch Forces F16-horloge by Oger! Deze robuuste chronograaf werd ontwikkeld in samenwerking met een team van specialisten op het gebied van de luchtvaart, waaronder het F16-demonstratieteam van de Koninklijke Luchtmacht. Het horloge is voorzien van de officiële KLU en Fighting Falcon-logo's, is tot 100 meter waterdicht en heeft een extra dikke kalfslederen band. De doorsnee van het horloge is 48 mm; gróót dus.

En nu komt het mooiste: de winkelwaarde van het horloge is 299 euro. Bij TopGear betaal je de helft voor een 2,5-jaarabonnement, ontvang je dus dertig maanden lang ons magazine op je deurmat, en krijg je het horloge er gratis bij! Goede deal? Wij dachten van wel.

Reageer snel en sluit hier je abonnement af – of geef het cadeau aan iemand anders, en strijk zelf dat prachtige Dutch Forces F16-horloge op. Speciaal voor die gelegenheid hebben we trouwens wat cadeaubonnen voor je, die je kunt uitprinten, opvouwen en in schoenen of onder dennenbomen kunt proppen. Doen? Klik hier.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties