Twee weken geleden, op vrijdag 1 februari, heeft de eerste cursusdag van de Dutch Race Driver Academy plaatsgevonden. 31 cursisten poogde op Circuit Park Zandvoort hun race licentie in één dag te halen. Een pittige opgave, maar nu kan met trots worden teruggekeken op deze dag omdat maar liefst 27 van de 31 cursisten hierin slaagden. Het slagingspercentage van het theoriegedeelte was zelfs 100 procent.

De Dutch Race Driver Academy staat onder leiding van Danny van Dongen, Dillon Koster en Ruud Wagner. De kracht van de Academy zit ‘m in de aanpak. Ze werken namelijk met het 1-2 Score principe, wat inhoudt dat er steeds 1 instructeur/coureur verantwoordelijk is voor 2 cursisten. Je krijgt dus de hele dag intensieve begeleiding van een professional en dat is wel zo fijn.

Om de wachttijden tot een minimum te beperken, en vooral om alle cursisten te voorzien van een optimale begeleiding, werkt de Dutch Race Driver Academy met ongeveer 30 cursisten per dag. De kosten bedragen € 995,- per dag inclusief BTW, de lunch is hierbij inbegrepen.

Voor de ervaren coureurs zonder racelicentie heeft de Academy een speciaal programma. Het gevorderden programma bestaat uit een halve dag, waarin de theoretische en praktische kennis wordt opgefrist voordat het circuit wordt opgegaan voor het licentie-examen. Kosten van deze cursus zijn € 395,- inclusief lunch en BTW.

De tweede cursusdag op 22 februari is al bijna volgeboekt en de derde cursusdag vindt plaats op 11 juni. Als je gewoon een middagje lekker wilt racen onder begeleiding kun je ook bij de Dutch Race Driver Academy terecht.

Voor meer contactgegevens van de Academy klik hier.           

Reacties