Wil jij niet wachten tot Oud & Nieuw om je geld totaal zinloos in vlammen op te laten gaan? Leeg dan nu je bankrekening voor de duurste Rolls-Royce Silver Spirit van Nederland. Deze hete Roller wil graag een echte vuurbal zijn. Net als Pinocchio hopen wij dat er een fee langskomt om zijn wens werkelijkheid te laten worden. Of een pyromaan.

De ooit gedistingeerde sedan is professioneel verstierd in Amerika. Het is volgens de verkoper de enige vierdeurs cabrio in Nederland. Om de auto niet compleet af te branden: de ombouw naar cabriolet ziet er nog wel oké uit. De huidige eigenaar is er zelf mee naar St. Tropez en Portugal gereden zonder problemen. Als klap op de vuurpijl staat de teller nu op 80.000 kilometer. De APK is inmiddels wel al een jaar verlopen, dus dat moet je even fik-sen.

Sta jij in vuur en vlam voor deze unieke Rolls-Royce Silver Spirit cabrio? De prijs is 33.950 euro. Gelukkig is het bedrag onderhandelbaar. Hopelijk naar 2 euro. Dan sta je direct voor het dilemma: deze Roller of toch een pakje sterretjes? Je trekt in ieder geval genoeg aandacht, daarvoor durven wij onze hand wel in het vuur te steken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear