Ben je de techno bij de Jeu de Boules Bar zat, maar wil je toch iets in de hipstersferen doen op de zaterdagavond? Of ben je gewoon 73 jaar oud met een slechte heup? Dan kun je binnenkort naar de eerste Drive-in Bingo van Nederland. Een goed idee, zeker nu: met de donkere coronawolk boven Europa is het slim om je zaterdagavondactiviteiten te beperken tot een afgesloten, metalen cocon. Mits je er wel zeker van bent dat je passagiers niets onder de leden hebben.

Op zaterdag 11 april 2020 26 september 2020 kun je in Breukelen naar de Drive-in Bingo. Je parkeert je auto op een grasveld richting het podium, waar iemand getallen roept door een microfoon. Het geluid schalt via luidsprekers over het veld. Heb je bingo, dan mag je toeteren. Foutief toeteren betekent ook bij de Drive-in Bingo dat je een liedje mag zingen. Over de te winnen prijzen wil de organisatie nog weinig verklappen, behalve dat ze zo ludiek zijn als het evenement zelf.

Op het grasveld is ruimte voor 50 auto’s. Een plekje kost 20 euro per auto en daarna nog 25 euro per persoon voor de bingokaarten. Kinderen krijgen 15 euro korting. De opbrengst gaat naar Stichting Vecht voor Kinderen van de rotaryclub Stichtse Vecht (geniale tongbreker). Daarnaast zijn er hotdogs, hamburgers, popcorn en suikerspinnen te halen. Voor de bestuurders zijn er alcoholvrije dranken aanwezig, en voor de rest van de deelnemers is er echte drank. Het evenement duurt van 16:00 tot 20:00 uur.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)