De Lidl doet toch iets goed. Als ze iets bijzonders in de webshop zetten – zoals Lidl-sokken of Lidl-slippers – explodeert het internet. Niemand weet precies waarom, en andere supermarktketens doen het de Lidl niet na. De enige met zo’n magische kracht om viraaltjes te maken, is medeverkoper van goedkope spullen Action. Dingen met een minder hoog prulgehalte doen het doorgaans lekker onder internetgebruikers. Neem bijvoorbeeld deze kleine elektrische Vespa.

De elektrische Vespa voor kinderen is vanaf nu te vinden in de webshop van de supermarkt en kost slechts 169 euro. Voor dat geld krijg je een kleine scooter van net iets meer dan een meter lang, inclusief led-verlichting en zelfs speakertjes om muziek af te kunnen spelen. De 12-volt accu zorgt voor een rijtijd van 60 tot 90 minuten nadat hij 10 minuten aan het stopcontact heeft gezeten.

Hij is leverbaar in de kleuren rood, grijs, beige en blauw. Lidl raadt aan dat de bestuurder minimaal 3 jaar oud is en maximaal 30 kilo weegt – alleen voor de allerkleinsten dus. Een topsnelheid wordt niet opgegeven, maar de teller gaat tot 140 km/u. Doe maar een goede inschatting. Check de elektrische Vespa in de webshop van de Lidl.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear