Terwijl wij uitkijken naar ons weekje in een semi-schone Airbnb met een chagrijnige huisbaas, komen deze McLaren-eigenaren net terug van een epische roadtrip. Verschil moet er zijn.

Met de bovenstaande galerij kunnen we de achtdaagse McLaren-roadtrip toch een klein beetje meemaken. Hadden we maar beter ons best gedaan op school. Alles van de legendarische McLaren F1 tot de nieuwere 570S, 675LT en P1 reed mee. De auto’s komen overal en nergens vandaan; er rijdt zelfs een P1 uit Japan mee.

Tijdens de eerste stop bij het Bruce McLaren Motorsport Park kregen de rijders direct de kans om hun peperdure supercars aan gort te rijden. De rest van de roadtrip was eigenlijk een walk in the park met wijnproeverijen (na het rijden), een potje golf en zelfs bungeejumping. De teller van Instagram-likes staat ongetwijfeld torenhoog.

Met cumulatief hondermiljoenmiljard pk acht dagen lang door Kiwi-land rijden, dat is niet zonder risico. Dat kan een ongelukkige McLaren F1-eigenaar beamen. Zijn prijzige supercar sprong uit de miljoenen-polonaise en belandde in een greppel. Gelukkig raakte niemand gewond.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear