Heb jij altijd al op het mooiste Formule 1-circuit van Europa de GP van België willen bijwonen? Bij een superabonnement op TopGear Magazine (14 nummers incl. TopGear Jaarboek en TopGear Supercars) krijg je nu twee gratis tickets voor zaterdag 26 augustus 2017. Op deze dag kun je de 3e vrije training en de kwalificatie van de GP van België bekijken. Dit pakket heeft normaal een waarde van € 263,30, maar met deze bijzondere aanbieding betaal je slechts € 79,95.

Het gaat om twee bronzen tickets, dus je kunt ook nog eens een vriend, je broer of desnoods je vriendin verrassen met een uitje naar Spa-Francorchamps. Met deze tickets krijg je toegang tot de staanplaatsen, waar je zelf de beste plekken uit kunt zoeken om te zien hoe Verstappen pole position pakt.

Hier wil jij bij zijn

Klik op de groene knop hieronder, sluit een abonnement af en ga samen met jouw beste F1-vriend naar de mooiste Grand Prix van het jaar!

preview

De tickets worden verzorgd door GP Tours en zullen per post worden verstuurd. Maak je geen zorgen dat je ze pas na het raceweekend ontvangt, want de tickets zullen uiterlijk 25 augustus bij je op de mat liggen.

Deze actie loopt t/m 22 augustus en zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!

Schema GP van België zaterdag 26 augustus 2017

11:00 uur: 3e vrije training
14:00 uur: Kwalificatie

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)