Wereldwijde paniek! Facebook en Instagram hadden vandaag een storing. En dat was brekend nieuws, volgens een hoop media. Vervang het woord ‘Storing’ met ‘zombie-apocalyps’ en het bericht zou taaltechnisch nog altijd kloppen – zo overdreven was het. Vreselijk natuurlijk, zo’n storing. Wij moesten ineens met onze collega’s praten. Lijken wel aardige mensen. Wat kun je de volgende keer doen om je tijd nuttig te besteden?

05. Ga eindelijk even je oliepeil en bandenspanning controleren

Je hikt er nu al te lang tegen aan. Ja, we weten dat het koud is buiten. Trek handschoenen aan en ga het nou maar gewoon doen. Je mist echt niets op Facebook. En wie weet als je terug bent, kun je weer kattenfilmpjes kijken op de website van Mark Zuckerberg.

04. Stofzuigen

Geef eens eerlijk toe: wanneer heb je voor het laatste je auto uitgezogen? En hoe lang ligt het stof op het dashboard er al? Moet je eens voorstellen dat je je huis zo bijhield. Mieter dat verlengsnoer uit het raam of rij even langs bij de pomp.

03. Leer tussengas geven en heel-and-toe-schakelen

Tussengas geven doe je tijdens het terugschakelen. Je geeft een beetje gas om het toerental van de motor af te stemmen met het toerental van de versnellingsbak. Zo is de overgang soepeler. De volgende stap is dat te doen tijdens het remmen. In één soepele beweging.

02. Scandinavian Flick en Handrembochtjes (op een afgesloten terrein)

De Scandinavian Flick is wat rallycoureurs en driftmeesters verheft boven de rest van de rijders. Gebruik lastwisseling en balansverstoring in jouw voordeel om de perfecte drift of u-bocht in te zetten. Aantrekkelijke mensen willen gegarandeerd het bed met je delen. Doe dit wel op een afgesloten privéterrein, natuurlijk.

01. Roof AliExpress leeg

Een draagarm, remklauw of schokbreker zouden we niet snel van AliExpress halen. Maar een telefoonhouder voor nog geen euro; waarom ook niet. Zo kun je tenminste eindelijk een keer je telefoon fatsoenlijk kwijt in de auto. Of een uitschuifbare wisser voor de binnenkant van je ruit? Of een krabber? Of een doek voor je voorruit tegen vorst?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie