Zoals de wijze raad van de Wu-Tang Clan luidt: ‘diversifieer je obligaties’. Of gewoon ‘spreid je winkansen’, zoals een Nederlandse staatsinstelling het stelt. Flitsmeister, die je kent van hun verkeersapp, neemt het advies ter harte en breidt de diensten uit. Naast het waarschuwen voor files, flitsers en hulpdiensten gaan ze nu ook je banden wisselen. Je kunt nu een jaarabonnement nemen op Flitsmeister Pitstop (wij hadden het Pitsmeister genoemd, of Flitsstop, maar goed), waarna ze twee keer per jaar je wielen komen wisselen.

Hoe werkt het?

Je hebt twee keuzes. Als je winterbanden op velg hebt, dan kost de dienst 199 euro per jaar. Wil je dezelfde velgen houden en alleen de banden wisselen, dan kost het 299 euro per jaar. Je maakt een afspraak en Flitsmeister Pitstop komt langs om de wielen te wisselen. Ze nemen dan de wielen (of banden) die onder je auto zaten mee en slaan ze voor je op in hun bandenhotel, zoals ze het zelf noemen.

Waar wisselt Flitsmeister Pitstop?

De dienst is beschikbaar in Nederland en België; je moet alleen op de site even je postcode checken. Ook vind je Flitsmeister Pitstop in de bestaande app. De dienst is een samenwerking met Banden Op Locatie. Ze hebben dus ook een setje nieuwe banden voor je, als dat nodig is. Je bepaalt zelf waar je banden worden gewisseld – het kan dus thuis, maar ook op je werk. Al is dat voor veel mensen nu een en dezelfde plaats.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear