Flitsmeister is een app die je wel veel opent, maar niet veel gebruikt. Je stapt in de auto, tikt ‘m aan en hangt je telefoon op. Als je ‘automatisch starten’ hebt aangevinkt bij de opties, hoef je de hele app nooit meer aan te raken.

Dus is de kans groot dat je een paar belangrijke features mist. Wist je bijvoorbeeld dat Flitsmeister navigatie heeft? Op de kaart zie je dan precies de vertragingen en de flitsers staan. Best handig, dus.

Flitsmeister update 7.0

Flitsmeister heeft zojuist de nieuwste update uitgerold. Nieuw zijn gesproken instructies bij de navigatie. De functie zit nog in het ontwikkelingsstadium (Beta).

Perfect zal het niet werken, maar Flitsmeister heeft feedback van gebruikers nodig om de functie te ontwikkelen. En gebruikers hebben ze: op dit moment behoedt de app 1,2 miljoen mensen van boetes (en vertragingen, knipoog).

Ook het ontwerp van de navigatie is verbeterd. Bepaalde iconen zijn kleiner of anders ingedeeld. Zo kun je volgens de makers alles in één oogopslag bekijken. De update staat nu in de Play Store en App Store.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)