Bekerhouders zijn het belangrijkste onderdeel van een auto. Je kunt je vast wel je eerste bekerhouders herinneren; je kwaliteit van leven nam immers significant toe. Nu kun je tenminste tijdens een rit in je favoriete auto, naast je favoriete muziek, ook nog genieten van je favoriete drankje. De heilige driehoek is compleet.

Door de jaren heen passeerden diverse bekerhouders de revue. De simpelste is de dubbelloops bekerhouder in de armsteun. Of de uitschuifbare variant in het dashboard. Porsche heeft in sommige modellen zelfs dubbele uitschuifbare bekerhouders. Dat was al vrij ingenieus. Helaas is de ontwikkeling van dit belangrijke accessoire de afgelopen jaren gestagneerd. Tot nu – want vandaag is de dag dat Ford een ware revolutie ontketent op het gebied van bekerhouders.

Ford introduceert een transformerende quad-bekerhouder in de Ford Super Duty. Nu kunnen alle passagiers hun drinken neerzetten. Of jij en je bijrijder kunnen allebei twee drankjes kwijt, want Amerika. Het ontwerp is gepatenteerd, dus als je ooit deze hoge mate van levenskwaliteit wilt ervaren, zul je een Ford Super Duty moeten kopen. Wij verwachten dat de concurrentie niet achterblijft en met gewaagde alternatieven komt.

Check de nieuwe Ford-bekerhouders

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)