Alsjeblieft, een nieuwtje waar je geen donder aan hebt als Nederlander, maar dat wel erg leuk is om te lezen. Iemand blij maken met een gehandicapte mus, ofzo.

Al jaren zijn er speculaties over een nieuwe Ford Bronco. In 2004 liet Ford zelfs een conceptcar zien. Tijdens de 10 jaar die volgden, was het weer stil rond de Bronco, maar nu is er ineens nieuws: de Ford Bronco komt terug! En wel in 2020.

Waarom nu opeens het verlossende bericht? Dat heeft te maken met Donald Trump. Die was namelijk boos op Ford. De autobouwer verplaatst een deel van de productie naar Mexico en dat zou volgens The Donald ten koste gaan van de Amerikaanse werkgelegenheid. Om de boel te sussen heeft Ford nu bevestigd dat de nieuwe Ford Bronco in Michigan gebouwd gaat worden, met alle Amerikaanse werkplekken van dien. Doet die man eindelijk eens iets waar iedereen blij van wordt.

Hoe ziet de nieuwe Ford Bronco eruit?

De bovenstaande galerij komt niet van Ford, maar van Bronco6G, een forum vol enthousiastelingen die met smart wachten op de comeback van de Ford Bronco. Hoe de reïncarnatie er uit komt te zien is nog niet bekend. Wij hopen in ieder geval op een lekker retrodingetje zoals je hierboven ziet.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear