De Ford F-150 is er voor hardwerkende mensen. En hardwerkende mensen, die verdienen een rustmoment tussen de noeste arbeid door. Ford komt daarom met een geniale optie voor de nieuwe Ford F-150, zo meldt Reuters. De passagiersstoel kan helemaal plat uitvouwen, zoals een stoel in de businessclass van een vliegtuig dat ook kan. ‘Je kunt eigenlijk wonen in de pick-up’, meldt een bron aan Reuters.

Zeker voor vaklui die vroeg beginnen kan het een uitkomst zijn. Als ze ‘s avonds laat terug naar huis rijden, vallen ze niet in slaap omdat ze een klein dutje gedaan hebben. Met wat geluk plaatst Ford later dezelfde stoel in een SUV, maar dan tweemaal. Zo heb je de perfecte auto voor lange afstanden. Voor een roadtrip van het oosten naar het westen van Amerika, we noemen maar wat.

De nieuwe Ford F-150 zou op 25 juni onthuld worden. Op de foto’s zie je nog de oude. Verwacht een vernieuwd ontwerp, veel connectiviteit en grotere schermen voor het interieur. De pick-up is nog altijd de bestverkochte auto van Amerika, en de nieuwe F-150 is dus een zeer belangrijke onthulling voor het merk. Meer volgende week, dus.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)