Soms heb je van die auto’s waarvan je niet zo goed weet of je het nu mooi moet vinden of niet. De Ford GTT is er zo eentje. Zero to 60 Designs bouwde het schepsel in slechts zes weken tijd. Het is een hommage aan de Ford GT.

De voor- en achterbumpers zijn aangepast om op die van de Ford GT te lijken. De heupen groeiden en een luchthapper verscheen voor de achterwielen. De meest bizarre toevoeging zie je achterop en straalt rood licht. Wellicht als de achterlichten niet zilver waren en de bult op de achterklep gewoon vlak was, zou het nog wel goed staan ook. Sowieso als de volledige auto rood of gewoon zwart was, oogde het niet als een speelgoedauto. Nu is het een gevalletje nét-niet.

Wat wel goed geslaagd is, is de motor. De 5,0-liter V8 krijgt een supercharger waardoor het vermogen in de buurt komt van 800 pk. Dat is meer dan de Ford GT, die 600 pk haalt uit een V6. Hopen voor de GT-eigenaren dat ze nooit een GTT tegenkomen bij het stoplicht. Alhoewel, ze zitten in een Ford GT, wat kan ze het nou schelen?

Wat kost de Ford GTT?

Zero to 60 Designs wil de wannabe-GT in beperkte oplage produceren. Met de kerst worden de prijzen bekend gemaakt.

Reacties

  • Terry heeft op 11 februari 2017 geschreven:

    demande kredit en ligne fr

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear