Interessant feitje over SEMA: ruim 2.400 bedrijven staan op ongeveer 100.000 vierkante meter van het Las Vegas Convention Center met ruim 2.500 verschillende producten.

SEMA is een show waar mensen en vooral bedrijven hun aftermarket-creaties tentoon kunnen stellen. Bijvoorbeeld deze Toyota Prius met de V8 uit een Hellcat. Er zijn ook talloze producten te bepotelen die je op je auto kunt zetten om hem sneller te laten gaan, sneller af te laten remmen of waardoor je auto zich onderscheidt van alle andere.

Dit jaar was het een monster van een show. Daarom hebben wij een mega-galerij voor je met het beste wat er te zien was op de SEMA show 2017. Laat je oogballen overuren maken. En het beste van alles? Deze galerij is nog maar een klein deel van alle foto’s. Morgen en overmorgen zie je de rest van deze bootlading afbeeldingen.

Reacties

 • Jens heeft op 7 november 2017 geschreven:

  ik vind ze bijna allemaal super dik.
  Die Tesla is best wel sexy met die bumper, alleen wetende dat die elektrisch is laat ik hem toch staan…
  doe mij maar die hot rod met chevy pickup er achter van air lift performance.

  Reageer
 • Haye Mellema heeft op 6 november 2017 geschreven:

  Bij sommige auto’s ga ik mij toch afvragen of de auto’s getuned zijn zodat ze mooier of sneller zijn, of gewoon zodat de tuners kunnen zeggen ‘Ik heb een auto getuned, stoer hè?’

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)