De naam Furrion zegt je waarschijnlijk geen donder. Het bedrijf bouwt luxe spulletjes voor grote Amerikaanse campers en caravans. Als ultieme demonstratie van wat ze kunnen, bouwden ze de Furrion Elysium. Ze mestten de enorme camper vol met het beste van wat ze te bieden hebben.

De bestuurder krijgt bijvoorbeeld twee Tesla-achtige schermpjes om mee te spelen. Maar dat stelt precies niets voor als je kijkt naar de rest van de Furrion Elysium. Achterin vind je een bed waarin zelfs een mens een winterslaap kan houden. En wat is een kampeersessie zonder wijnkoeler, 75-inch televisie, stuk of honderd ovens, een keuken waar Jamie Oliver zich thuisvoelt en een slim toilet?

Bovenop vind je een dek dat is bekleed met hout, zoals je dat ook op een luxe speedboot vindt. Het mooiste is niet eens de jacuzzi, maar de Robinson R22. Juist: een helikopter. Tijdens het rijden zakt de helikopter naar beneden, zodat je wel normaal onder bruggen door kunt rijden. Je moet dus hooguit even je helikopter-inparkeer-skills oppoetsen.

De Furrion Elysium is bijna 14 meter lang, 2,44 meter breed (valt wel mee, toch?) en 4,14 meter hoog. Omdat het een demonstratieobject is, maakt Furrion geen prijs bekend. Maar als je zakken diep genoeg zijn, bouwt het bedrijf er vast wel eentje voor je.

Bekijk de Furrion Elysium

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie