Mocht je je nog afvragen hoe het zit met de betrouwbaarheid van rijdende hyperbolen – blijkbaar best oké. In zes jaar tijd is de G-Power BMW 1M Coupé in ieder geval niet afgefikt. En na al die jaren is het wel tijd voor een onderhoudsbeurtje. Direct een mooi moment om de krachtigste BMW 1M Coupé ter wereld nog een scheutje extra vermogen te geven.

Deze BMW 1M Coupé reed al die jaren geleden binnen bij G-Power met een zes-in-lijn en vertrok ronkend en brullend met de V8 uit de BMW M3 E92 onder de kap. En dat niet alleen: de Duitse tuner vond genoeg ruimte om er een supercharger op te knopen. Met 600 pk was het destijds de krachtigste BMW 1M Coupé ter wereld.

Op Facebook plaatst de tuner nu opnieuw foto’s van de BMW 1M Coupé terwijl de strepentrekker op de rollenbank staat. ‘Een G-Power-icoon maakt een pitstop voor een beurtje. Het vermogen? 650 pk!’. Net als een goede wijn rijpt deze G-Power BMW 1M Coupé uitstekend. Zul je veel merken van 50 pk meer bij een dergelijke machine? Waarschijnlijk ben je te druk bezig met overleven.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie