De paassfeer is vanmiddag ver te zoeken (haha) als je met je niet-zo-blije paasei in de file staat. We kunnen in Nederland geen enkele feestdag hebben zonder dat er een monsterspits aan voorafgaat. Nu denk jij misschien slim te zijn en ben je van plan eerder naar huis te vertrekken om de spits te vermijden. Het is zeer belangrijk dat je dat niet doet. En daar is een goede reden voor.

Het zit zo. En eigenlijk is het heel simpel. Nog heel even tijdrekken tot de meeste lezers zijn afgehaakt. Lees je dit nu nog? Oké, nu is 90 procent van de internetlezers wel weer teruggekeerd naar het kijken van kattenfilmpjes. Wij zijn op de redactie namelijk allemaal van plan om vervroegd huiswaarts te gaan. Als iedereen eerder de deur van het kantoor dichttrekt, staan we met z’n allen alsnog in de autopolonaise, maar dan twee uur eerder. Laten we dus met z’n allen dit medium misbruiken voor ons eigen gewin.

Dat doen we zo: deel dit bericht met je vrienden en collega’s. Het gros zal enkel de titel lezen, het voor waarheid aannemen (zo werken de moderne media) en tot vijf uur Facebooken in de baas zijn tijd. De rest haakt na de tweede alinea af. Dan kun jij filevrij eerder naar huis. Dan is het ons geheimpje, oké? Oh, en wel even rechts blijven rijden.

Advertentie

Reacties

  • remon heeft op 14 april 2017 geschreven:

    Haha. Geniaal!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie