Ben je net de Nederlandse grens overgestoken, terug van een zonnige bestemming? Luister even. We bedoelen dit echt zo lief mogelijk, maar je staat een beetje in de weg. Voor ons, maar ook voor duizenden andere hardwerkende Nederlanders die de afgelopen twee maanden zonder het rempedaal aan te raken naar het werk reden. En was jij niet veel gelukkiger met de Zuid-Franse zon op je knar?

In tijden waar zelfs Spa Rood slecht voor je blijkt te zijn, kan niemand de stress van files gebruiken. We zijn immers al genoeg kostbare uren van ons leven kwijt aan de lange intro’s van Netflix (we kijken naar jou, House of Cards) zonder dat filestress ook nog een hap neemt uit onze levensjaren.

De oplossing is simpel doch doeltreffend: iedereen moet terug naar zijn eigen vakantieland. De mensen met een vakantie-achtergrond pikken onze rijbanen in. En dat is niet eerlijk voor de mensen die hier al de hele zomer zijn. Iedereen die de afgelopen maanden dapper doorwerkte, heeft als eerst recht op een vrije rijbaan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)