Jezelf voorstellen als Don Casanova en vertellen dat je in The Casanova Mansion woont. Zou dat helpen in de zoektocht naar de ware liefde? Of schrikt het af? Een betere vraag: heb je ware liefde nodig als je de leegte kunt vullen met super- en hypercars? En als je daar ook nog een enorm huis omheen hebt?

Hoe krijgen we antwoord op deze belangrijke levensvraag?

Don Casanova voert dit praktijkexperiment uit met een lading Lamborghini’s (waaronder een SuperVeloce en een Mansory-ding) hebt, nog meer Rolls-Royces, een zooitje Ferrari’s (inclusief een 458 Speciale), een Koenigsegg Agera, een McLaren 675 LT en een Bugatti. Zijn collectie bergt hij op in wat misschien wel de coolste garage ooit is. Boven de garage staat een villa met de naam ‘The Casanova Mansion’.

Op de redactie heerst sterk het vermoeden dat het hier gaat om een pseudoniem. Niemand weet (oké, zijn moeder en accountant waarschijnlijk wel) wat zijn echte naam is. We weten in ieder geval dat hij genoeg zakgeld heeft en dat graag laat zien. Hoe dan ook: geniet in de galerij van zijn collectie.

Fotocredit: Don Casanova

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie