Advertisement

(advertorial)

Het kan zo zijn dat het je nog niet volkomen duidelijk is wat Shell V-Power hun beste brandstof voor jouw auto maakt. Soms lijkt het makkelijker om de relativiteitstheorie uit te leggen dan het onderscheid te maken tussen de verschillende benzine- en dieselsoorten die je kunt tanken. Het is daarom lekker om die info in hapklare brokken voorgeschoteld te krijgen zodat je aan de pomp geen seconde hoeft te twijfelen welke slang je in je auto hangt.

En je wilt geen universitaire studies volgen om wetenschappelijke artikelen met ingewikkelde formules te ontrafelen om Shell V-Power te snappen. Daarom gaat Shell luisteren naar alle vragen die jij stelt en is er ruimte om je hart te luchten.

Met alle vragen, bedoelen we ook echt álle vragen. Vindt mijn auto me net iets liever als ik Shell V-Power tank? Moet ik nou wel of geen Shell V-Power tanken met mijn klassieke auto? Zijn alle premium brandstoffen hetzelfde?

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de uitdagingen die je als autoliefhebber vandaag de dag kunt tegenkomen. Want je wilt wel van je auto kunnen genieten, maar niet door de hele buurt boos worden aangekeken als milieuvervuiler. Shell kan je daarbij helpen door energie efficiënter te gebruiken en de CO2-uitstoot daarmee te reduceren. Daarom wordt er ook met smart gewacht op jouw eigen verhalen en ervaringen als autoliefhebber.

Shell en gast-experts steken de koppen bij elkaar om je een zo helder en duidelijk mogelijk antwoord te geven en te reageren op jouw verhalen. Geloof het of niet: over een paar maanden ben jij een brandstof-expert. Houd maar alvast een gaatje in je agenda vrij om bij een talkshow aan te schuiven om al je kennis te delen over Shell V-power.

Wil je je alvast inlezen? Dat kan op de website van Shell. Heb je alvast vragen? Stel ze in de reacties hieronder of stuur een fax. Als je er nog eentje kunt vinden…