Slapeloze nachten, een hoop frustratie, niet weten waarom je hier in hemelsnaam aan bent begonnen en een flink gat in je bankrekening – maar ach, je krijgt er zoveel voor terug. Kinderen? Nee, we hebben het over het monteren van een dikke turbo op je auto, maar we snappen de verwarring. Dit stel uit North Carolina moest een flinke tijd wachten op de nieuwe turbo, en besloot daarom een babyshoot te laten maken met de motorupgrade toen het ding eindelijk kwam.

Ze regelden een echte fotograaf en maakten een aantal toch wel vrij geniale foto’s. En eerlijk is eerlijk: het gelukkige stel straalt echt. De grote unit van Precision Turbo gaat in een BMW 335i uit 2007. Het vermogen van de zes-in-lijn ligt nu net boven de 300 pk en met een turbo van dit formaat zou je dat zelfs kunnen verdubbelen. Hoeveel vermogen de eigenaar uit zijn BMW wil halen, is niet bekend.

De fotograaf plaatste de volgende tekst en uitleg bij de foto’s. ‘Om te assisteren bij wat verwarring. Dit is een turbo (voor een auto). De man kocht hem en tijdens het wachten op de turbo, kreeg hij het idee om een soort aankondiging te doen. Ze hielden het idee tegen mij aan en ze vroegen me of ik hun visie tot leven kon wekken. Ze verwachten binnen afzienbare tijd geen menselijke baby. Dus hier is ie: de baby-turbo-fotoshoot.’

Foto’s: Grace Vine Photography (met het verzoek om te melden dat de foto’s niet gedeeld mogen worden zonder toestemming)

Reacties

  • R.occooo (insta) heeft op 11 augustus 2020 geschreven:

    Emotioneel geroerd ben ik heel blij met de volgende stapjes…

    Reageer
  • Alex heeft op 7 augustus 2020 geschreven:

    Nergens voor nodig. De standaard turbos van een “306pk” 335i N54 zijn al goed voor 500pk. Elke op de rollerbank gemeten 335i, of het nou een N54 of N55 is heeft minstens 330pk aan de krukas, de mijne ook.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear