Soms is het goed om even stil te staan bij het feit dat rijden op het circuit niet zonder risico is. De video hieronder begint bij een shot van een Golf GTI en een Porsche 911 die tegen de bandenstapel staan. De bestuurders zijn al uitgestapt als de volgende auto in de muur schiet. Bij 0:30 minuut gaat het bijna heel erg mis. Een van de inzittenden klimt nét over de bandenstapel als een auto volle bak in het stapeltje blik klapt. Als de timing net even anders was, was het waarschijnlijk heel anders afgelopen.

Duidelijk is dat de oorzaak ligt bij een gladde baan. Er zijn getuigen die spreken over olie op de baan, maar anderen zeggen dat het daar lokaal nat was op het asfalt en dat de bestuurders verrast werden. Er zijn verder geen officiële berichten met meer informatie over het ongeluk. Duidelijk is dat de schade enorm is. Eén van de inzittenden zou wel naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Glad asfalt zorgt voor megacrash op de Nürburgring

Reacties

 • Max heeft op 20 mei 2021 geschreven:

  Op 0.54 lick mich am arsch haha die commentaar

  Reageer
 • Dynafire heeft op 18 mei 2021 geschreven:

  Dat de bestuurders verrast werden lijkt me logisch, stelletje zondagsrijders in een korte broek, t-shirtje en op je gympies?
  Waarschijnlijk niet allemaal maar dat geeft dus wel aan wat een mafklappers er daar rondrijden op die dagen….

  Reageer
 • Porschaas heeft op 18 mei 2021 geschreven:

  EDIT: aangepast!

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear