Deze Golf had blijkbaar flink wat goede car-ma opgespaard, dat kan niet anders. In het plaatsje Vallejo in de Amerikaanse staat Californië ploegde een dronken bestuurder door een rij geparkeerde auto’s, waarbij tien auto’s flink beschadigd raken. Van een deel kun je gerust zeggen dat ze zijn afgeschreven, zonder dat een schade-expert ernaar hoeft te kijken. Als je de beelden ziet, denk je dat het een tank was of een vuilniswagen, maar de veroorzaker reed gewoon in een personenauto.

In de ravage sneuvelden drie Honda Civic’s, twee Toyota Camry’s, een Toyota Celica, een Toyota RAV4 en een Nissan Sentra. Een Chevy-busje komt er redelijk goed van af. Wonderbaarlijk genoeg loopt een verlaagde Golf GTI slechts een klein krasje op een voorscherm op. We horen je denken: die auto is later daar geparkeerd. In een andere video, die ogenblikken na de crash is opgenomen, zie je dat de Golf er al stond. En zou jij je geliefde blik (want de eigenaar is duidelijk wel een liefhebber) tussen de wrakken zetten?

In de reacties laat iemand een foto zien van het voertuig dat de ravage aanrichtte. Het is geen vuilniswagen, maar een Mercedes S 63 AMG (W221-generatie) die tien auto’s aan puin reed. De video’s staan her en der verspreid op Facebook en we kunnen ze helaas niet allemaal insluiten. De video hieronder schept in ieder geval een goed overzicht van de nasleep. De bestuurder is meegenomen door de politie. Er raakte niemand gewond.

Golf GTI overleeft crash

Reacties

  • Mijn naam is haas heeft op 30 april 2021 geschreven:

    Met die velgen en dat Halfords geknutsel heeft z’n eigenaar die Golf al genoeg toegetakeld!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear