Gran Turismo is voor de echte autoliefhebbers, niet alleen voor de mensen die graag virtueel een rondje willen rijden. Ontwikkelaar Polyphony Digital verzorgd al jaren een reeks met een tot in de puntjes verzorgde autocatalogus. Uiteraard kunnen die allemaal gereden worden op de meest uiteenlopende circuits. Daarna kun je stilletjes in een hoekje gaan zitten huilen, want dit is niet je echte leven.

De game zal bij de lancering maar liefst 37 tracks bevatten. Van een paar weten we de namen al, die luiden als volgt: de Northern Isle Speedway, de Tokyo Express Way, Brands Hatch, Willow Springs en – hoe kan het ook anders – de Nürburgring. De rest zijn niet alleen maar circuits, we duiken ook weer de nodige steden en natuurgebieden in om onveilig te maken. Voor de echte fanatiekelingen onder ons komt er uiteraard ook een veel te dure Collector’s Edition uit.

Vanaf 16 november mogen we de game verwachten op de PlayStation 4. De bovenstaande trailer laat ons alvast een beetje genieten van wat ons te wachten staat. Uiteraard bevat Gran Turismo ook weer de welbekende fotomodus, waarmee je de meest exotische auto’s op een even zo exotische achtergrond kunt fotograferen. Het belangrijkste is natuurlijk dat we een Bugatti Chiron kunnen pakken en over de Ponte Vecchio kunnen scheuren. Fantastisch.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)