Jazeker: na die zomer vol vale t-shirts, lelijke korte flabberbroeken en slippers geven wij je nu de kans om volmaakt stijlvol de herfst in te gaan met een prachtig shirt van Cavallaro Napoli! Wat je daarvoor moet doen? Simpel: een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine afsluiten voor slechts 59,95* euro.

Is dat een goede deal? Maar natuurlijk; de winkelwaarde van zo’n hoogwaardig Cavallaro Napoli-shirt is namelijk 99,95 euro. Oftewel, voor flink wat minder euro’s krijg je zo’n prachtig shirt, én een jaar lang je favoriete auto- en lifestylemagazine in de bus! Wie wil dat nou niet?

Na het afsluiten van het abonnement (voor jezelf of voor iemand anders) krijg je van ons een voucher toegestuurd, die je bij één van de vijftien Cavallaro Napoli Brandstores kunt inwisselen voor het shirt van jouw keuze. Deze Brandstores vind je in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Laren, Leiden, Lelystad, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht. Voor meer informatie kijk je even op de website van Cavallaro.

Let op: deze aanbieding is geldig zo lang de voorraad strekt, dus je zult er snel bij moeten zijn. Klik snel verder en regel dat TopGear-abonnement!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

 

Reacties