Of je nou een PlayStation 3 of een Xbox 360 hebt, DiRT Showdown is zonder twijfel een van de vetste racegames die je op dit moment kunt krijgen. Daarom, en omdat we gewoon een stel gulle gekkies zijn, geven we jou gratis een exemplaar bij een jaarabonnement!

DiRT Showdown is de nieuwste telg in de bekende DiRT-reeks en biedt je de mogelijkheid omalleen of tegen je vrienden te racen, te crashen, te winnen en voor totale automobiele destructie te zorgen. Kom als sterkste uit de verwrongen metalen puinhoop in de Demolition Derby’s, drift je een ongeluk tijdens de Freestyle Hoonigan Events en strijd tegen je vrienden in de Showdown Challenges. Alleen in het echt is het gaver. (Maar ook een beetje duur en gevaarlijk.)

Neem dus nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine voor slechts 59,95*euro, en ontvang gratis een exemplaar van DiRT Showdown voor je PS3 of Xbox 360 ter waarde van 59,99 euro. Te gek! Regel je abonnement hier – zorg wel even dat je het juiste platform selecteert.

Let op: deze aanbieding is geldig zo lang de voorraad strekt, en we gokken dat dat niet erg lang zal zijn. Wees er dus snel bij!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties