We hebben de herfst in ons bol: als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt, krijg je van ons zomaar een exemplaar van F1 2012 voor je PS3 of Xbox toegestuurd. Dat is dus een gratis game met een winkelwaarde van 59,99 euro, terwijl de prijs van het jaarabonnement 59,95* euro bedraagt!

F1 2012 is de meest geavanceerde Formule 1-game van het moment, met tal van nieuwe aanpassingen, nieuwe mogelijkheden en verbeteringen op het gebied van techniek en gameplay. Gloednieuw is ook de introductie van de Young Driver Test, waarbij je je eerste meters in een Formule 1-bolide op dezelfde manier maakt als de pro’s dat in het echt doen: door op het circuit bij Abu Dhabi’s Yas Marina de fijne kneepjes te leren kennen, en onder andere te experimenteren met KERS en DRS. Er is een nieuw weersysteem voor een nóg realistischer race-ervaring, en er is op elk circuit een tutorial met testrijder Anthony Davidson als je persoonlijke coach.

Klinkt goed, niet? En dan krijg je ook nog eens een jaar lang je favoriete auto- en lifestylemagazine op je deurmat afgeleverd; hoe mooi wil je het hebben?

Klik dus snel door en sluit hier je abonnement af – voor jezelf, of voor een ander, waarbij je als gulle gever zelf deze vette game krijgt opgestuurd. Slim van je!

Let op: deze aanbieding is geldig zo lang de voorraad strekt. Let bij het selecteren van het abonnement op dat je het juiste platform (PS3 of Xbox) selecteert!
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties