Zoek je nog iets moois voor op je koffietafel, naast koffie? Dan hebben wij een tip voor je: dit prachtige TopGear 'The Cool 500'-boek. Hardcover, 312 pagina's, vol met coole auto's. En laten wij nou net dit boek gratis weggeven bij een halfjaarabonnement (6 nummers, slechts 29,95* euro) op ons magazine!

In deze unieke, gebonden autobijbel van 1,5 kilo vertelt TopGears expert Matt Master de verhalen achter de bekendste auto's uit de geschiedenis, gecombineerd met adembenemende TopGear-fotografie en nooit eerder vertoonde archieffoto's. Van typische Britse luxewagens als de Bentley Brooklands tot het Italiaanse sexappeal van de Ferrari 250 Testa Rossa, van de oude Hollywood-glamour van de Chrysler Airflow tot de futuristische Aston Martin Bulldog, en van Steve McQueens Ford Mustang tot James Deans gedoemde Porsche Spyder: TopGear 'The Cool 500' is een prachtige autohistorie van alle fans.

Dit, én een half jaar lang je favoriete automagazine op je deurmat. Het lijkt ons een goede manier om het nieuwe jaar in te gaan, niet? Wacht dus niet langer en regel je abonnement hier!


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Advertentie

Reacties

Advertentie