Richard Hammond, fanatiek als hij is, heeft een autobiografie geschreven. Het boek draagt de titel On the road, en jij kunt het gratis thuisgestuurd krijgen – als je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 29,95* euro.

Met On the road schrijft TopGear-presentator Richard Hammond zijn autobiografie aan de hand van acht avonturen die hem hebben gevormd. Allereerst beschrijft hij de verslavende sensatie van snelheid die hij ervoer op de achterbank van de auto van zijn vader, hij verhaalt van zijn eerste racefiets, een felrode Peugeot met tien versnellingen waarmee hij de buurt onveilig maakte, en natuurlijk doet hij verslag van de avonturen die hij beleefde op zijn eerste motorfiets en met zijn eerste auto. Maar Hammond vertelt ook op openhartige wijze over de lange weg die hij als jonge romanticus – meestal platzak – moest afleggen voordat hij de wereldberoemde verslaggever werd die wij kennen. In On the road vertelt Richard Hammond met zijn bekende gevoel voor humor en een gezonde dosis zelfspot zijn levensverhaal.

Sluit nu een halfjaarabonnement op TopGear Magazine af en ontvang Hammonds autobiografie geheel gratis als welkomstcadeau!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties