Nog nooit zorgde een Nissan Micra voor zoveel ophef binnen de redactie van TopGear. Niet omdat het nou zo’n gigantisch spraakmakend model is, al ziet hij er wel honderd keer beter uit dan de oude versie. En ook niet omdat twijfelen of hij wit en goud is of zwart en blauw.

Op de persfoto spotte een oplettende vormgever (tja, beroepsdeformatie) iets dat lijkt op een deuk op het linkerachterportier. ‘Nee, dat kan écht niet’, beweert een redacteur. ‘Het is een reflectie: Nissan zou nooit een deuk op de foto zetten.’ Inmiddels is de redactie verdeeld in twee kampen: deuk en geen deuk. De beledigingen over dikke schoonmoeders vliegen over en weer.

Nissan praat in het persbericht over dynamische styling, expressieve uitstraling, atletisch design en krachtige lijnen maar rept niets over de standaard dan wel optioneel geleverde deuk. Blader door de galerij en oordeel zelf.

Overigens is een geluksvogel van een TG-redacteur op dit moment met de nieuwe Micra aan het rijden. Dus hoe Nissans nieuwste stuurt, hoor je binnenkort. Als ons kantoor dan nog overeind staat.

Reacties

  • Dries Leysen heeft op 10 januari 2017 geschreven:

    Lijkt toch echt wel op een deukje. Misschien moeten ze meteen heel de auto voorzien van Citroens Airbumps?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)