Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 17 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

De 50-voets Marauder AMG is een drijvende GT R

Cigarette Racing en Mercedes-AMG hebben een geschiedenis samen. Ze werken al samen sinds 2007 en voor hun tienjarig jubileum (en het 50-jarig jubileum van AMG) moesten ze met iets bijzonders komen. Zie hier: de 50-voets Marauder AMG met 3.140 pk. Je ziet het al: hij is geïnspireerd op de Mercedes-AMG GT R.

Williams FW40 Formule 1-auto is onthuld

De eerste officiële beelden van de Williams FW40 zijn hier

Audi A8 W12 Security: nooit meer file

We hebben weer een bijzondere potentiële aankoop voor je. Eentje die je leven kan redden. En op meer manieren dan je wellicht doorhebt. Immers, je weet dat door stress je bloeddruk omhoog gaat en je minder lang leeft. Files veroorzaken stress. Ergo: door files leef je minder lang.

Rolls-Royce Dawn Black Bison is de wanhoop nabij

Bij het Japanse Wald zijn ze fan van vergezochte thematiek en zetten ze uitgerangeerde romanciers in om productteksten te schrijven. De beschrijving van de Rolls-Royce Dawn Black Bison kan zo op de literatuurlijst. Dit was het autonieuws van 17 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie