Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 19 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

TopGear Magazine 140 is uit!

De nieuwe TopGear ligt in de winkel! En we pakken deze maand behoorlijk uitgebreid uit, al zeggen we het zelf…

Bizar dure villa komt compleet met autocollectie

Voor 250.000.000 dollar mag je een paar leuke auto’s verwachten. Deze bizarre villa stelt niet teleur

Volgende Porsche 911 GT3 krijgt een handbak!

De nieuwe Porsche 911 GT3 krijgt dus een handbak! In de prijslijst staat de zesversnellingsbak straks naast de PDK. De 4,0-liter boxermotor uit de huidige GT3 RS is doorontwikkeld en produceert ten minste 500 pk. Zonder turbo’s dus. Al dit goede nieuws meldt het Britse Autocar.

De Huracán van Jon Olsson is te koop!

De boodschappenauto van Jon Olsson staat te koop! Al na een paar maanden en slechts 3.800 kilometer is de dakkofferliefhebber de auto zat. In oktober was hij nog van plan er 50.000 kilometer mee te rijden, maar dat is niet gelukt.

Dit is de LILLIKSTE Volvo V70 van Marktplaats

Als je je Volvo V70 wilt verkopen, maar je moet tegen 1.300 mooiere exemplaren concurreren, dan moet je jezelf onderscheiden. Deze verkoper wint het vertrouwen van potentiële kopers door brute eerlijkheid. Hij biedt daarom de LILLIKSTE Volvo V70 van Marktplaats aan.

Micro Machines World Series keert terug

Iedereen die een PlayStation of Xbox One heeft, moet eigenlijk een spel hebben dat je met meerdere mensen op één console kunt spelen. Leuk als je vrienden, je kleine neefjes, je schoonmoeder of andere vage bekenden langskomen. FIFA, bijvoorbeeld. Het voetbalspel is echter niet voor iedereen geschikt; daar zijn kapotte controllers en gebarsten tv-schermen het bewijs van. Dit was het belangrijkste autonieuws van 19 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie