Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 2 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

Mercedes-AMG E 63 S is de snelste station ter wereld

Niet-geklutste eieren eten is voortaan geen optie meer. En open je flessen frisdrank voortaan ook maar buiten, want de ultieme boodschappenkar is hier. Met Drift Modus!

Gloednieuwe Audi R8-motor te koop op Facebook

Dit keer mag je zelf kiezen in welke auto deze Audi R8-motor komt. In de Facebook-groep voor Autocross-onderdelen (waar anders?) biedt Huub een gloednieuwe, 430 pk sterke 4,2-liter V8 aan. Je krijgt zelfs de inlaat en gaskleppen erbij. Het blokje kost slechts 4.250 euro. Koopje toch? Het enige wat je dan moet doen is een las-apparaat regelen en een ECU. Zo lastig kan het toch niet zijn

Dit is een Renault Kangoo met 500 pk!

Zweden is een lijp autoland. Je denkt bij het Scandinavische land vooral aan gedistingeerde merken als Volvo en Saab. Dat is schijn. Achter de elanden en blonde vrouwen gaat een mesjogge autocultuur schuil.

Furrion Elysium heeft helikopter en jacuzzi op het dak

De naam Furrion zegt je waarschijnlijk geen donder. Het bedrijf bouwt luxe spulletjes voor grote Amerikaanse campers en caravans. Als ultieme demonstratie van wat ze kunnen, bouwden ze de Furrion Elysium. Ze mestten de enorme camper vol met het beste van wat ze te bieden hebben.

Deze Range Rover Classic kost je 160.000 euro

Als je 160.000 euro te besteden hebt, loop je dan naar de dealer voor een gloednieuwe Range Rover met een kluitje leuke opties? Of ga je voor dit oude ding uit 1978?

8 auto’s waar Freek Vonk bij uit de buurt moet blijven

Kijk die ex-treem agressieve haaienvin-antenne dan! Nog nooit zulke grote vinnen gezien! GEWELDIG! Dit was het belangrijkste autonieuws van 2 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie