Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 20 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je naar je schoonfamilie toe moet of voordat of in de kou langs de lijn moet staan.

Porsche Cayman krijgt weer een zescilinder

Als fans van bonenkoffie en zescilinders worden wij ook erg blij van het nieuws dat het Britse Autocar meldt. De volgende Porsche Cayman GT4 RS krijgt een 4,0-liter boxer met drie cilinders aan beide kanten. Het vermogen zal tenminste 440 pk zijn; genoeg om je uit je ochtendhumeur te tillen.

Ferrari 488 GTB als daily driver

Jullie hebben de Ferrari 488 GTB toch al getest? Dat klopt, onder diverse omstandigheden en vergeleken met z’n directe concurrenten, maar hoe hij zich in de alledaagse praktijk gedraagt, dat probeerden we nog niet uit. Nou zullen weinig kopers hun Ferrari 488 als daily driver gebruiken, maar het is toch nuttige informatie, nietwaar?

Tesla Model S-racer is sneller dan zo’n beetje alles

Wat is sneller dan een Tesla Model S P100D? Een Tesla Model P100D na een rigoureus dieet. Het interieur is verdwenen. Het enige dat overblijft zijn de onderdelen die de auto laten sturen, gaan en stoppen. En een schermpje. Of twee

De reden achter deze verdrinkingsdood is best dom

De bestuurder waande zich in een E-klasse All-Terrain en koos het strand van Nieuwvliet uit als decor voor een selfie-sessie. ‘We zagen ze het ene moment selfies maken met de auto en kort daarop hem proberen los te duwen’, vertelt een ooggetuige. En precies op dat moment besloot eb te veranderen in vloed. Dit was het belangrijkste autonieuws van 20 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie