Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 23 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Een Ford Mustang Sedan? Raar en aantrekkelijk

Is de wetenschap te ver gegaan? Deze lijvige muscle car is de Ford Mustang Sedan. Het is alsof de Mustang een romantische avond heeft gehad met de Karma Revero.

Vriendin van Max Verstappen: dit is de nieuwste

De naam van de toekomstige ex is Maxime Pourquié. Laat je niet foppen door de Franse naam: ze is gewoon Nederlands.

Speciale eenheid rijdt boefjes klem op A2

Afgelopen vrijdag besloot een stel boefjes een overval te plegen in Amsterdam en zich vervolgens met z’n zessen in een Opel Zafira te wurmen. Sinds de Zafira OPC gekild is, durven we de Zafira geen snelle jongen te noemen. Laat staan met 500 kilo aan boefjes aan boord.

Duitser bewijst geen Ken Block te zijn in Mercedes-AMG

Pro-bandenverwoester Ken Block inspireert complete bevolkingsgroepen om autoballet te beoefenen. Zo ook de bestuurder van deze Mercedes-AMG C 63 S die beter nog even had kunnen oefenen op de PlayStation of Xbox. preview

Is het einde van het Bernie-tijdperk in zicht?

Bernie Ecclestone zou deze week nog kunnen aftreden als opperhoofd van de Formule 1. Dat meldt een bron die dicht bij Ecclestone staat aan de BBC. Geen dag te vroeg: de meeste mannen met dezelfde respectabele leeftijd als Ecclestone spenderen hun weekend liever met bingo en hun kunstgebit polijsten. Op de jeugd zeuren doet de oude brombeer in ieder geval al. Dit was het belangrijkste autonieuws van 23 januari 2017

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)