Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 24 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

De 10 meest gestolen auto’s van 2016

Gemiddeld worden er elke dag drie Volkswagens Golf ongevraagd geleend en niet meer teruggegeven.

Lamborghini Huracán van Jon Olsson komt naar Nederland!

De droom van elk autospottertje komt uit: de Lamborghini Huracán van Jon Olsson komt naar Nederland. Autodealer Hoefnagels uit Geleen heeft de brute wintersportmobiel gekocht. Vlak bij de Duitse grens dus. Komt dat even mooi uit.

Wanneer mag je je mistachterlicht aanzetten?

Het is namelijk on-ge-lo-fe-lijk simpel. Hectometerpaaltjes staan elke honderd meter langs de weg. Hecto staat voor honderd. Dus elke honderd meter staat er een paaltje langs de weg. Je voelt al waar dit heengaat. Als jij langs een paaltje rijdt en je kunt de volgende al zien; dan heb je meer dan 100 meter zicht. Laat dat mistachterlicht dan gewoon uit.

Een Ford Mustang Sedan? Raar en aantrekkelijk

Is de wetenschap te ver gegaan? Deze lijvige muscle car is de Ford Mustang Sedan. Het is alsof de Mustang een romantische avond heeft gehad met de Karma Revero. Je raadt het al: dit is een Photoshop van X-Tomi Design. Al heeft de vierdeurs Mustang wel een rare aantrekkingskracht.

Man met bril rijdt Porsche 911 Turbo

Nu nog een grote snor erbij en de bestuurder kan zo aan de slag in een jaren ’80 speelfilm. Voor volwassenen. Als je begrijpt wat we bedoelen. De onderstaande film past ook in categorie ‘niet veilig voor werk’. De bestuurder jakkert de Porsche 911 Turbo (930) over de Grote Sint-Bernhardpas. De sfeer en dynamiek spat van je scherm af. Dit was het belangrijkste autonieuws van 24 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie