Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 30 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.

De oude auto van Jon Olsson crasht

In Rotterdam kwam gisteren de oude Lamborghini Murciélago van Jon Olsson aan zijn einde.

Is dit de nieuwe auto van Jon Olsson?

De Lamborghini Huracán van Jon Olsson is officieel verkocht aan een Nederlander. Het is dus tijd voor de Zweed om een nieuwe bolide uit te zoeken om te wrappen en een dakkoffer op te knallen.

Dit zijn de 7 beste stembussen voor Tim Hofman

Nu kan de broer van Roos ongetwijfeld een campagnebus lenen van een stoffige politieke partij. Maar stel dat de behendige Twitteraar zijn grote zak met geld krijgt; wat zijn dan de 7 beste stembussen om jongeren enthousiast te krijgen? Lijstje!

Dit gebeurt er als je Audi om naaktfoto’s vraagt

Mensen vragen Audi op Twitter om naaktfoto’s. Audi is de moeilijkste niet en deelt graag wat pikante plaatjes. Hier gaan ze later spijt van krijgen. Maar ach, ze waren nog jong en onbezonnen.

Stel doerakken dendert snoeihard over bergpas

Gloeiende! Zit de jeugd van tegenwoordig niet te lanterfanten, dan zit het onverlaat wel te doerakken op de openbare weg. Twee schelhamels met beide een MX-5 (NA en NC) denderen met onwettige snelheden over een bergpas. Dit was het belangrijkste autonieuws van 30 januari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie