Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is het autonieuws van 7 februari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt.
Een kijkje in de fabriek van Bugatti Van een auto waarvoor je nieuwe superlatieven moet bedenken, mag je verwachten dat hij niet uit een schuurtje naast een wijngaard komt. Nee, de Bugatti Chiron wordt zelfs niet in een reguliere fabriek gebouwd. We moeten het van Bugatti een ‘atelier’ noemen.
Dodge Durango SRT is zwaar oké Wat hebben de Dodge Durango SRT en IMAX-films met elkaar in gemeen? Bij beide geniet van in bioscoop-opstelling van een buts geweld en geluid.
Waarom je altijd met je handrem moet omkeren Spits je oren voor een van de best bewaarde geheimen van de auto-industrie. Dit wat de conglomeraten niet willen dat jij weet.
Zo motiveer je Nico Hülkenberg Aankomend Formule 1-seizoen start Nico Hülkenberg voor Renault en hij wil een goede indruk achterlaten. Daarom is hij, net als alle andere coureurs, volle bak aan het beuken om in topvorm aan de start te verschijnen.
Mercedes-Maybach G650 Landaulet: zielige bejaarde Waardig oud worden is er niet bij voor de G-klasse. In plaats van hem in een bejaardentehuis te stoppen en één keer in de twee maanden te bezoeken, zet de Mercedes de G-klasse aan het werk om miljardairs te vermaken. De Mercedes-Maybach G650 Landaulet is daar het ultieme bewijs van.
Audi RS3 gestolen: Boefjes rammen RS3 door ruit Deze Audi RS3 heeft weinig tijd gehad om te wennen aan zijn nieuwe leven als ramkraak-apparaat. Zijn eerste meters in handen van zijn nieuwe onwettige ‘eigenaren’ ramde hij direct door de ruit van Van Leeuwen Auto’s in Veenendaal.
Citroën C-Aircross concept is een voortborduurseltje Vers van de pers kwam Citroën vandaag met een nieuw concept voor een compacte SUV; de C-Aircross. Zijn unieke identiteit, zoals ze zelf zeggen, is gebaseerd op de state of mind van de nieuwe C3. Dit was het belangrijkste autonieuws van 7 februari 2017
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie